vervolg-slideshow-05.jpg - Camping Bonte Hoeve
vervolg-slideshow-11.jpg - Camping Bonte Hoeve
vervolg-slideshow-08.jpg - Camping Bonte Hoeve
vervolg-slideshow-09.jpg - Camping Bonte Hoeve
stk-vervolg-slideshow-vogeltje.jpg - Camping Bonte Hoeve
vul-vervolg-slideshow_veldbloemen.jpg - Camping Bonte Hoeve
kqf-vervolg-slideshow-meeuw.jpg - Camping Bonte Hoeve
chd-sjabloon-vervolg-slideshow_speeltuin.jpg - Camping Bonte Hoeve
t7g-aw149672klein.jpg - Camping Bonte Hoeve
odj-sjabloon-vervolg-slideshow_party.jpg - Camping Bonte Hoeve

Fietsroutes

Zeeuws-Vlaanderen leent zich bij uitstek om per fiets te verkennen. Het kent vele mooie plekjes en routes. West Zeeuws-Vlaanderen wordt gekenmerkt door een weids landschap doorkruist door kreken en dijken vaak nog beplant met knotwilgen en populieren. U vindt er ook vele mooie fiets- en wandelroutes die doorlopen tot in Vlaanderen. Deze brengen u bij de mooiste en rustigste plekjes van onze prachtige streek.

Door heel West Zeeuws-Vlaanderen lopen knooppuntenroutes. Op elke kruising staan de bordjes en kun je zelf je route bepalen. Bij de receptie hebben wij routes en de knooppunten routekaart liggen.

89x-omgeving-fietsen.jpg - Camping Bonte Hoeve

Wandelen

Zeker te voet valt er veel moois te zien! Dit jaar bestaat Zeeuws-Vlaanderen 200 jaar en is er een speciale wandelroute uitgestippeld die heel Zeeuws-Vlaanderen omvat. Deze route kunt u in delen wandelen. Mensen die hem gelopen hebben, raden hem absoluut aan! Aan de receptie kunt u hierover meer informatie verkrijgen.

Golf

Voor de golfers onder u, wist u dat Oostburg beschikt over een prachtige golfbaan? De Brugse Vaart beschikt over een doordachte 18 holes Championship Course met afwisselende, uitdagende en aantrekkelijke holes. Voor meer informatie kunt u terecht via Golfclub Oostburg, Domein de Brugse Vaart.

pa0-golf2.jpg - Camping Bonte Hoeve

Paardrijden

Wilt u West Zeeuws-Vlaanderen eens te paard bekijken of is het uw droom om over het strand te galopperen, ook dat kan! Bij manege Hippo d’Or in Nieuwvliet verwelkomen ze u graag.

ooz-paardrijden.jpg - Camping Bonte Hoeve
cf1-henricushoeve.jpg - Camping Bonte Hoeve

Vissen

Bent u een liefhebber van vissen, vlakbij de camping is er viswater. Bij de receptie kunt u, als gast, een gratis visvergunning halen voor de duur van uw verblijf. Hiermee kunt u gratis vissen in het viswater dat eigendom is van de Bonte Hoeve zelf. Een maal per jaar wordt er in ons viswater een viswedstrijd voor de jeugd georganiseerd. Voor de volwassenen vaart er een boot uit. En natuurlijk behoort vissen in zee ook tot de mogelijkheden!

De Henricushoeve in Oostburg is een forellenvijver waar u tegen betaling kunt vissen. Voor meer informatie hierover www.visseninoostburg.nl