vervolg-slideshow-05.jpg - Camping Bonte Hoeve
vervolg-slideshow-11.jpg - Camping Bonte Hoeve
vervolg-slideshow-08.jpg - Camping Bonte Hoeve
vervolg-slideshow-09.jpg - Camping Bonte Hoeve
stk-vervolg-slideshow-vogeltje.jpg - Camping Bonte Hoeve
vul-vervolg-slideshow_veldbloemen.jpg - Camping Bonte Hoeve
kqf-vervolg-slideshow-meeuw.jpg - Camping Bonte Hoeve
chd-sjabloon-vervolg-slideshow_speeltuin.jpg - Camping Bonte Hoeve
t7g-aw149672klein.jpg - Camping Bonte Hoeve
odj-sjabloon-vervolg-slideshow_party.jpg - Camping Bonte Hoeve

Luxe en comfort bij ons vernieuwde sanitair

Afgelopen jaar hebben we ons sanitairgebouw volledig vernieuwd. Extra aandacht is gegaan naar warme luxe materialen en comfort. We hebben al veel complimenten in ontvangst mogen nemen.

Tegen een kleine meerprijs kunt u uw eigen prive badkamer reserveren! Dan heeft u een eigen badkamer met een mooie inloopdouche, een ruime wastafel met grote spiegel en uw eigen toilet, geheel tot uw beschikking. U kunt er gewoon al uw spullen laten staan gedurende uw verblijf. Dat is luxe kamperen!
Bij uw reservering vertellen wij u er graag meer over.

Het sanitair gebouw wordt aangenaam verwarmd door vloerverwarming en er speelt dag en nacht fijne muziek, een weldaad bij het douchen.

 

WiFi internet

Surfen op het internet of uw mail bekijken vanuit uw eigen stoel?? Ook dat kan!!
Op het hele terrein is gratis WIFI ontvangst.
 

Sport en Spel

De speeltuin ligt naast het hoofdgebouw en het terras. De kinderen kunnen hier lekker spelen terwijl u vanuit uw stoel een oogje in het zeil kunt houden. Of misschien wilt u wel een partijtje spelen op de pingpongtafel die bij de speeltuin staat. In de boomgaard ligt een grote air-trampoline waar alle kinderen, jong en oud, zich leuk mee kunnen vermaken. Bij wat minder mooi weer is er in het hoofdgebouw ook een een binnenklimrek, air-hockey, tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel.

In het hoogseizoen, is er een enthousiast animatieteam, dat 5 weken lang voor jong en oud van alles organiseert. Onder Animatie kunt u hier meer over vinden.

rsd-voorzieningen-sport-spel.jpg - Camping Bonte Hoeve
t0n-overzicht_tafeltennis_speeltuin.jpg - Camping Bonte Hoeve

Voetbalveld / beachvolleybal

Er is een royaal voetbalveld waar meestal wel kinderen en/of volwassenen te vinden zijn. Met veel plezier worden er partijtjes gespeeld of zomaar wat op het doel geschoten. Naast het voetbalveld ligt het beachvolleybal veld, waar ook vaak wedstrijdjes worden gespeeld.

ugs-beachvolley.jpg - Camping Bonte Hoeve
gh0-voorzieningen-jeu-de-boules.jpg - Camping Bonte Hoeve

Jeu de Boules

De jeu de boules baan is echt iets voor jong en oud. Een echt vakantiespel dat uit Frankrijk is overgewaaid en wat met veel plezier wordt gespeeld. In de zomer is er ook een wekelijkse competitie. De teams altijd zeer gevarieerd in in niveau en leeftijd (vanaf 12 jaar), iedereen is welkom. De teams doen fanatiek zijn best. Als de schemer invalt zorgt de verlichting voor nog meer sfeer.

jem-speeltuin_klein.jpg - Camping Bonte Hoeve

Speeltuin, speciaal voor de allerkleinsten

Voor de kleinere kinderen hebben we een aparte speeltuin waar ze in alle rust hun eigen fantasie kunnen laten werken. Terwijl ouders lekker kunnen kijken zal de kleine zich uitstekend vermaken.