En… toch ook even naar het buitenland???
Dat kan makkelijk vanaf de Bonte Hoeve!!

Bijvoorbeeld naar Knokke, een mondaine badplaats vol dure auto’s, luxe winkels en “sjieke” madammen. Zien en gezien worden is hier het motto. Maar ook een badplaats met mooie stranden en een prachtige boulevard om te flaneren of op een terrasje iets te drinken. Vergeet vooral niet het jaarlijks terugkerende vuurwerkfestival in augustus. Dit moet u echt eens gezien hebben!

De jaarlijkse zandsculpturen dit jaar in Oostende, ongelooflijk knap werk. Het thema is Disney.
Met de toeristenpas krijgt u hier korting.

En wat dacht u van Brugge: een geweldige stad met verrassende steegjes, een schitterend begijnhof, mooie reien (grachten) en een zeer groot winkelaanbod. De hele binnenstad van Brugge is door Unesco op de Wereld erfgoedlijst gezet en dat is absoluut terecht, u gaat er eeuwen terug in de tijd. Er zijn dan ook talloze kerken en musea te bezoeken. Ook vanuit de camping is Brugge prima te bereiken.

Als laatste stad noemen we hier Gent. Gent is minder deftig dan Knokke en meer volks dan Brugge. Een heerlijke stad met ook hier meer dan genoeg keuze aan cultuur, winkels en culinaire hoogstandjes. Een stad ook met een prachtige burcht, het Gravensteen en de meeste monumenten in Vlaanderen. Ieder jaar worden er in juli gedurende 10 dagen de Gentse Feesten georganiseerd, een groots spektakel vol muziek, dans en optredens, gratis en voor niets. Genieten dus!!