Restaurants

Houdt u van verrassende gerechten, dan moet u bij ’t is Boven! zijn. De menukaart biedt een ruime keuze uit verschillende koude en warme gerechten. Stel zelf uw maaltijd samen door een combinatie te kiezen van heerlijke dagverse gerechten (raciones) van vlees, vis en groenten, allen gebaseerd op de traditionele en moderne Spaanse keuken.

T: 0031(0)117-455226
Raadhuisplein 3b, Oostburg
https://tisboven.nl

Restaurant de drie Koningen

De Drie Koningen staat voor liefde voor bier. Er worden bieren geschonken die in het Brouwerslokaal worden gebrouwen. Dit is de naam van de eigen bierbrouwerij. Een aantal van deze bieren worden tevens in onze Bonte Bar geschonken. Naast de eigen vaste bierkaart wisselen zij regelmatig van speciaalbieren. U kunt er heerlijk lunchen en dineren, vooral hun dinerkaart is altijd bijzonder en verrassend.

T 0031(0)117-371511
Markt 30, Groede
https://www.dedriekoningen.com

Restaurant ´´Het Stadhuis´´

Bekend om zijn wijnen (alle wijnen kunnen per glas besteld worden). Het Stadhuis heeft een omsloten terras waar ook geluncht en gedineerd kan worden. Een echte aanrader is het Zeeuws-Vlaams visbord!

T: 003(0)117-450402
Zuidzandestraat 7, Oostburg

https://www.hetstadhuisoostburg.nl

Bistro In den Koning

In Waterlandkerkje, op een prima fietsafstand van de camping, vindt u Bistro In den Koning. U kunt er van donderdag t/m maandag vanaf 11.00 uur terecht voor een lekkere koffie met opa’s appeltaart, een lunch of diner. En bij mooi weer is het op het tuinterras aangenaam vertoeven.
De uitbaters zijn een jong en enthousiast stel. Hij staat met passie en ambitie achter het fornuis en heeft al in diverse fijne restaurants zijn sporen verdiend.

T: 0031(0)117-852444
Molenstraat 56, Waterlandkerkje

https://www.bistroindenkoning.com

Restaurant Eigenwijs

Eigenwijs heeft een fijn terras; bij mooi weer zit je er dus heerlijk in de zon. Een eigen kinderhoek voor de kleintjes en bekend om zijn koffie specialiteiten. Bij Eigenwijs kan je lunchen, borrelen maar ook dineren!

T: 0031117452512
Markt 6, Oostburg

https://www.eigenwijsoostburg.nl

Restaurant Goo li Zeng

Sinds 2008 heeft Oostburg een Koreaans restaurant aan de Nieuwstraat nr 77. Typisch Koreaanse maaltijden staan bekend om het grote aantal bijgerechten (banchan) welke rijst, soep en kimchi (gefermenteerde groenten) vergezellen. Drie, vijf en soms wel twaalf bijgerechten worden geserveerd, afhankelijk van de gelegenheid.

T: 0031117386750
Nieuwstraat 77, Oostburg

https://www.goolizeng.com