Kids

In Eede gaat u natuurlijk naar Familieparadijs ’t Krekeltje en het Victoria Doolhof: een mooie binnen- en buitenspeeltuin en het grootste doolhof van Europa. Bij slecht weer is er ook een binnen-doolhof.

In Breskens vindt u de Afslag. Een gezellige zaak met een fijn terras. Daarnaast beschikken ze over een midgetgolfbaan , modeltreinbaan, binnen- en buitenspeeltuin.

Altijd leuk om eens een kijkje te nemen bij Struisvogelboerderij Monnikenwerve, zeker als de eieren uitkomen en er jongen zijn. U vindt deze bijzondere boerderij tussen Sluis en Aardenburg.

Ook Middelburg heeft iets leuks voor de kinderen: Mini Mundi, een afwisselend park met Miniatuur Walcheren, leuke attracties en een mooie indoorspeeltuin.

In Vlissingen kunt u naar het Arsenaal, een spannende piratenshow, aquarium en veel leuke activiteiten.

Nu is er in Brugge al heel veel te zien, maar ook voor kinderen moet u zeker eens naar het Boudewijn Seapark gaan. Een geweldig leuk park, met een dolfinarium, een grote speeltuin en veel attracties.

En wie kent er nu niet Kabouter Plop, Samson en Gert, Piet Piraat en Mega Mindy? In De Panne vindt u Plopsaland, iets verder van de camping, maar prima te doen voor een super dagje uit. Een prachtig pretpark met mooie attracties en shows met de grote TV-helden.