Sport en Spel

De speeltuin ligt naast het hoofdgebouw en het terras. De kinderen kunnen hier lekker spelen terwijl u vanuit uw stoel een oogje in het zeil kunt houden. Of misschien wilt u wel een partijtje spelen op de pingpongtafel die bij de speeltuin staat. In de boomgaard ligt een grote air-trampoline waar alle kinderen, jong en oud, zich leuk mee kunnen vermaken. Bij wat minder mooi weer is er in het hoofdgebouw ook een een binnenklimrek, air-hockey, tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel.

In het hoogseizoen, is er een enthousiast animatieteam, dat 5 weken lang voor jong en oud van alles organiseert. Onder Animatie kunt u hier meer over vinden.

Voetbalveld

Er is een royaal voetbalveld waar meestal wel kinderen en/of volwassenen te vinden zijn. Met veel plezier worden er partijtjes gespeeld of zomaar wat op het doel geschoten. Naast het voetbalveld hebben we ook nog een freestyle trampoline. Plezier voor jong en oud!

Jeu de Boules

De jeu de boules baan is echt iets voor jong en oud. Een echt vakantiespel dat uit Frankrijk is overgewaaid en wat met veel plezier wordt gespeeld. In de zomer is er ook een wekelijkse competitie. De teams altijd zeer gevarieerd in in niveau en leeftijd (vanaf 12 jaar), iedereen is welkom. De teams doen fanatiek zijn best. Als de schemer invalt zorgt de verlichting voor nog meer sfeer.

Speeltuin, voor de allerkleinsten

Voor de kleinere kinderen hebben we een aparte speeltuin waar ze in alle rust hun eigen fantasie kunnen laten werken. Terwijl ouders lekker kunnen kijken zal de kleine zich uitstekend vermaken.

Wasserette

In het hoofdgebouw is tevens de wasserette. Ook onze wasserette is volledig nieuw. Met de wasmachine en droger is een vakantie wasje snel en gemakkelijk weer weggewerkt. Er zijn twee wasmachines en twee drogers aanwezig, deze werken met een muntsysteem. Munten zijn bij de receptie te verkrijgen.
U kunt een tijdsreservering maken via onze Web-app of in de Receptie zodat u altijd de was kunt doen op het moment dat het u goed uitkomt! U dient altijd een reservering te maken voor het gebruik van een machine. Reserven kan via https://gast.bontehoeve.nl/wasserette/

WiFi internet

Surfen op het internet of uw mail bekijken vanuit uw eigen stoel?? Ook dat kan!! Op het hele terrein is gratis WIFI ontvangst.

Laadpalen

Rijd u met een elektrische auto en net een lange reis gehad? Bij ons op de camping zijn we voorzien van twee elektrische laadpalen. Zo kunnen er meerdere auto’s tegelijk opgeladen worden. De laadpalen zijn te vinden bij ons op de parking.

wasmachine