vervolg-slideshow-05.jpg - Camping Bonte Hoeve
vervolg-slideshow-11.jpg - Camping Bonte Hoeve
vervolg-slideshow-08.jpg - Camping Bonte Hoeve
vervolg-slideshow-09.jpg - Camping Bonte Hoeve
stk-vervolg-slideshow-vogeltje.jpg - Camping Bonte Hoeve
vul-vervolg-slideshow_veldbloemen.jpg - Camping Bonte Hoeve
kqf-vervolg-slideshow-meeuw.jpg - Camping Bonte Hoeve
chd-sjabloon-vervolg-slideshow_speeltuin.jpg - Camping Bonte Hoeve
t7g-aw149672klein.jpg - Camping Bonte Hoeve
odj-sjabloon-vervolg-slideshow_party.jpg - Camping Bonte Hoeve

De Bonte Bar- Lounge Bar

Wij heten u van harte welkom in onze geheel gerenoveerde bar! Een gezellige ruimte met sfeervolle loungebanken rondom de openhaard, een smaakvol ingericht restaurant en een royale moderne bar. U kunt hier genieten van een hapje en een drankje.En ook op het bijbehorende terras kunt u lekker ontspannen en van uw vakantie genieten.
Vanaf hier overziet u het speelveld / voetbalveld en de speeltuin. Hier is altijd wel vertier. Ook de jeu de boules baan ligt naast het terras. In het voor en naseizoen zijn de bar en de frituur de weekenden geopend. In het hoogseizoen bent u dagelijks welkom.

's Zomers worden er bij de bar en op het terras diverse gezellige activiteiten georganiseerd. Een ouderwets avondje bingo, een  swingende disco-avond met o.a. karaoke, de voetbalwedstrijd en mooie shows van en door kinderen. Allemaal ingrediënten voor een ontspannen avond en een fijne vakantie.

Verse broodjes

Elke ochtend kunt u verse broodjes halen. U bestelt 's avonds waar u zin in heeft en 's morgens bakken wij ze vers voor u af. Ook kunt u tot 18:00 de broodjes bestellen via onze WebApp, klik hier om naar de WebApp te gaan.  De broodjes kunt u afhalen bij de receptie, waar u ook gelijk een keuze kunt maken uit de vele landelijke kranten die wij voor u hebben. En zegt u nu zelf, wat is er lekkerder dan 's ochtends van een vers en warm croissantje, chocoladebroodje of pistolet te genieten?

3p0-dsc03283_klein.jpg - Camping Bonte Hoeve